Gesprek Gemeente

Cuijk keigoed, Beersbest  en de verkoop van de t- shirts. Langzaam begint ons idee bekendheid te krijgen. Nu de vakantie er weer op zit is het  tijd om weer aan de slag te gaan met het duikobject.  Voor de vakantie hebben we de gemeente gevraagd om medewerking te verlenen aan het afzinken van een duikobject en ons financieel te helpen.

Naar aanleiding van een eerder mail zijn we uitgenodigd bij de nieuwe verantwoordelijke wethouder dhr. R. Poel. De komende maanden gaat de inrichting de omgeving de Bungelaar vorm krijgen. We hopen natuurlijk hierbij aan te kunnen sluiten. Past ons duikobject in het idee van natuurontwikkeling en recreatie? Wij zijn van mening dat dit ideaal past. Een object op de bodem van de kraai zal het leven bevorderen. Het mes snijdt aan twee kanten. Ontwikkeling onderwaterleven en het bevorderen van de duiksport in de omgeving. Het was een positief en open gesprek. Toezeggingen hebben we niet gekregen maar we kijken wel samen naar de mogelijkheden.

 

Ook zijn we benaderd door duikers uit Kleve. Zij vinden ons idee leuk en hebben  eventueel ook nog een kajuitboot in de aanbieding. De contacten zijn gelegd. Wie weet wat hier uit gaat komen.