Soms valt het tegen.

 

Soms zijn de politieke wegen en keuzes moeilijk te begrijpen. Na diverse gesprekken met verschillende vertegenwoordigers van de Gemeente over het afzinken van het duikobject hadden we goede hoop. Over het initiatief is men positief. 

 

Er zou een  “Fonds Dommelsvoort”, bedoeld om te gebruiken voor de recreatieve ontwikkeling van betreffend gebied beschikbaar zijn. We hoopten hier natuurlijk op mee te kunnen liften. Daarbij hebben we niet alleen gesproken over het bevorderen van de duiksport en de recreatie in het algemeen maar ook nadrukkelijk over het bevorderen van het onderwaterleven. 

 

Helaas kregen we afgelopen week te horen dat er geen gelden beschikbaar zijn. Deze gelden zijn overgeheveld naar algemene middelen om tekorten van andere projecten te dichten. Voor ons jammer en vooral ook omdat deze gelden daarvoor niet bedoeld zijn. In onze ogen natuurlijk een gemiste kans voor de gemeente om op een redelijk makkelijke manier het onderwaterleven en de recreatie in het gebied van de Dommelsvoort te bevorderen. De Kraaijenbergseplassen bieden zoveel kansen en mogelijkheden alleen lijkt men niet altijd te willen zien. 

 

We laten onze dromen natuurlijk niet zomaar varen. Aankomende week willen we dan ook gaan kijken hoe we verder gaan. Zoeken we investeerders met als risico zelf zeggenschap te verliezen, Vinden we andere subsidiegelden of weldoeners? Zoeken we naar andere goedkopere objecten of.......  

 

 

andere ideeën? laat het ons weten!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Frans (maandag, 01 december 2014 17:10)

    Balen Bob! De politiek verandert haar mening sneller dan een windvaan, blijkt wel weer.... eigen zaken komen dan weer eerst...
    veel succes verder, als ik kan helpen hoor ik het wel